Ανακλήσεις Ασφαλείας και Τεχνικά Μέτρα

Ανακλήσεις Ασφαλείας και Τεχνικά Μέτρα

Στην παρούσα ιστοσελίδα θα βρείτε πληροφορίες αναφορικά με ανακλήσεις ασφαλείας και τεχνικά μέτρα που ενδέχεται να επηρεάζουν το αυτοκίνητό σας.

Με τη χρήση του εργαλείου ελέγχου πλαισίου οχήματος “VIN-Checker” θέλουμε να διασφαλίσουμε, στο μέτρο που αυτό καθίσταται δυνατό, ότι όλες οι τρέχουσες πληροφορίες που αφορούν στο όχημά σας είναι άμεσα διαθέσιμες σε εσάς.

Το μόνο που εσείς χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τον αριθμό αναγνώρισης οχήματος (VIN) του Škoda σας στο παρακάτω πεδίο, για να δείτε εάν το όχημα σας επηρεάζεται από κάποια ανάκληση ή/και τεχνικά μέτρα, που έχει ανακοινώσει ο κατασκευαστής του οχήματος.

Τι είναι ο αριθμός πλαισίου VIN και που μπορώ να τον βρω;

Ο αριθμός πλαισίου VIN είναι ένας μοναδικός αριθμός αναγνωριστικός του οχήματος, ο οποίος δημιουργείται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Ο 17ψήφιος αριθμός αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματός σας και στο κάτω μέρος του παρμπρίζ του Škoda σας.

Αν χρειάζεστε βοήθεια για την εύρεση του αριθμού πλαισίου σας (VIN) και κατά πόσο το όχημα σας επηρεάζεται από τις ενέργειες αυτές, το δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων & Συνεργατών Service Škoda θα χαρεί να σας βοηθήσει.

Ο αριθμός πλαισίου (VIN) θα πρέπει να έχει 17 χαρακτήρες.
Ο αριθμός πλαισίου Škoda (VIN) ξεκινάει με TM.

Παρακαλούμε πολύ να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν εισάγετε τα στοιχεία του οχήματος σας. Στην περίπτωση λανθασμένης εισαγωγής, ενδέχεται να εμφανιστεί εσφαλμένο αποτέλεσμα.

Αγαπητέ πελάτη,

Επιβεβαιώνουμε πως το Škoda σας με αριθμό πλαισίου (VIN) * επηρεάζεται από την ακόλουθη ανάκληση ασφαλείας ή/και τεχνικά μέτρα. Επιπλέον, έχουμε συμπεριλάβει μια σύνοψη από τις ανακλήσεις ή/και τα τεχνικά μέτρα που έχουν προκύψει έως τώρα (εφόσον επηρεάζουν το όχημά σας) για τον αριθμό πλαισίου (VIN) * . Παρακαλούμε όπως μεταβείτε στην ενότητα «Κατάσταση» ώστε να ελέγξετε εάν κάποια ανάκληση ασφαλείας ή/και τεχνικά μέτρα είναι σε εκκρεμότητα ή έχει ολοκληρωθεί.

Δεν βρέθηκε κάποια ανάκληση ασφαλείας ή/και τεχνικά μέτρα που να επηρεάζουν το όχημά σας με τον αριθμό πλαισίου (VIN) * .

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Škoda της Kosmocar A.E. 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες τη βδομάδα καλώντας στο: 210 99 81 200 ή στέλνοντας email στο customercare@kosmocar.gr.

Αριθμός Πλαισίου (VIN):
Αναγνωριστικός κωδικός αριθμός:
Ημερομηνία έναρξης:
Περιγραφή ανάκλησης/τεχνικών μέτρων:
Κριτήρια
Ημερομηνία επισκευής:
Κατάσταση:

Ημερομηνία 25 July 2024

Συχνές Ερωτήσεις

Οι εν λόγω ενέργειες σχετίζονται με την καλή λειτουργία του οχήματος και με την ασφάλεια του οδηγού, των συνεπιβατών του οχήματος, καθώς επίσης και των πεζών.

Τα τεχνικά μέτρα σχετίζονται με την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας και έχουν ως στόχο να βελτιώσουν περαιτέρω την απόδοσή του, μεγιστοποιώντας τη δική σας οδηγική απόλαυση.

Οι ανακλήσεις ασφαλείας σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω των ελαττωματικών αερόσακων Takata επηρεάζουν επίσης τα μοντέλα Škoda.

Στο πέρασμα των ετών, η εταιρεία Takata προμήθευσε την αυτοκινητοβιομηχανία με αερόσακους που περιείχαν ελαττωματικές γεννήτριες αερίου, οι οποίες μπορεί να υποστούν αλλαγές λόγω γήρανσης εξαιτίας κλιματικών συνθηκών όπως θερμότητα/υγρασία.

Ως εκ τούτου, υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης θανατηφόρου τραυματισμού λόγω των ελαττωματικών αερόσακων και επομένως αποτελεί κίνδυνο για εσάς και τους συνεπιβάτες σας σε περίπτωση ατυχήματος.

Αν το όχημά σας συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα επηρεαζόμενα οχήματα, παρακαλούμε πολύ όπως επικοινωνήσετε άμεσα με τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Škoda Service της επιλογής σας, χωρίς καμία καθυστέρηση, για να πραγματοποιηθούν οι σχετικές εργασίες που ορίζει ο κατασκευαστής του οχήματος.

Η ασφάλεια σας αποτελεί για εμάς ύψιστη προτεραιότητα, για αυτό σας παρακαλούμε όπως προβείτε στον άμεσο έλεγχο και στην επισκευή του οχήματός σας.

Στην περίπτωση που το όχημά σας συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα επηρεαζόμενα οχήματα παρακαλούμε πολύ όπως επικοινωνήσετε με τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Škoda Service της επιλογής σας, για να κλείσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα και στο χρόνο που σας εξυπηρετεί καλύτερα το ραντεβού σας.

H διαδικασία επισκευής του οχήματός σας στην περίπτωση που επηρεάζεται από ανάκληση ασφαλείας ή/και τεχνικά μέτρα είναι απολύτως δωρεάν.

Μπορείτε να αναζητήσετε τους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Škoda Service εδώ.

‘Eχετε τη δυνατότητα να κλείσετε το ραντεβού σας στην εφαρμογή Škoda online ραντεβού.


Σημείωση: Ενδέχεται το αυτοκίνητό σας να έχει επηρεαστεί και από άλλες διορθωτικές ενέργειες που έχει ορίσει ο κατασκευαστής και οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά την επόμενη επίσκεψή σας στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Škoda Service. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Škoda Service της επιλογής σας.

Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2023

© Kosmocar 2024